• Sos Sojowy Shoyu BIO 250ml

Symbol: 5411788046244

Sos Shoyu - lekki, alkoholowy posmak pochodzący z fermentowanej pszenicy. Doskonały do dań z woka, sushi, sashimi i duszonych warzyw. Produkt pasteryzowany.

23.83
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu Następny Dzień Roboczy
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier DPD 14.49
Kurier Pocztex (Poczta Polska) 14.99
Paczkomaty InPost - Za Pobraniem 16.98
Kurier DPD - Za pobraniem 18.99
Kurier Pocztex (Poczta Polska) - Za Pobraniem 19.98
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.45 kg
EAN 5411788046244
Zostaw telefon

OPIS

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.

Produkt pasteryzowany.

SKŁADNIKI

  • woda
  • SOJA*
  • PSZENICA*
  • sól morska
  • alkohol
  • ocet*
  • regulator kwasowości: kwas mlekowy
  • Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)




ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.

Wysyłka Tak - InPost, Kurier, Paczka w Ruchu
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci