• Miso Hatcho BIO 300g

Symbol: 5411788041256

Tradycyjna pasta miso z sfermentowanej SOI. Wyjątkowy smak i aromat. Produkowana z naturalnych składników. Idealna do wielu potraw. Wypróbuj już dziś!

30.26
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu Następny Dzień Roboczy
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier DPD 14.49
Kurier Pocztex (Poczta Polska) 14.99
Paczkomaty InPost - Za Pobraniem 16.98
Kurier DPD - Za pobraniem 18.99
Kurier Pocztex (Poczta Polska) - Za Pobraniem 19.98
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.31 kg
EAN 5411788041256
Zostaw telefon

OPIS


Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.

SKŁADNIKI


SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)

INFORMACJA ALERGENNA


Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA


Przechowywać w suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci