
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Miso Hatcho BIO 300g


Symbol:
5411788041256
Tradycyjna pasta miso z sfermentowanej SOI. Wyjątkowy smak i aromat. Produkowana z naturalnych składników. Idealna do wielu potraw. Wypróbuj już dziś!
30.26
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | Następny Dzień Roboczy |
Cena przesyłki | 11.99 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 0.31 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5411788041256 |
Zostaw telefon |
OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
SKŁADNIKI
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 6 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
PRODUCENT - NAZWA I ADRES | LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci