• Bezglutenowa mieszanka do pieczenia brownie

Bezglutenowa mieszanka do pieczenia brownie

Wysyłka Tak - InPost, Kurier, Paczka w Ruchu
16.10
szt Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty (płatny w sklepie) 0
Odbiór osobisty 0
Dostawa na terenie Wrocławia i okolic (płatna przy dostawie) 15
Dostawa na terenie Wrocławia i okolic 15
Paczkomaty InPost 20
Kurier (Pocztex 24) 25
Odbiór w Punktach 25
Dostępność Mało
Waga 0.4 kg

Zamówienie telefoniczne: 501265295

Bezglutenowa mieszanka do pieczenia brownie

Składniki: surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*),  mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

*z certyfikowanej uprawy ekologicznej

Może zawierać mleko, soje, orzechy i sezam.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal 
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g  

Sposób przygotowania:
Ciasto brownie: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok.  20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. 
Ciasto wegetariańskie: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok.  20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. 

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie