• Makaron Spaghetti Semolinowy BIO 500g

Symbol: 8009004110014

Makaron semolina - ekologiczna mąka z pełnego ziarna PSZENICY durum, gotuj na 'al dente' 11 minut. W 100g: 352 kcal, 11g białka, 73g węglowodanów. Może zawierać gluten, soję i gorczycę. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.

Brak towaru
8.93
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier DPD 14.49
Kurier Pocztex (Poczta Polska) 14.99
Paczkomaty InPost - Za Pobraniem 16.98
Kurier DPD - Za pobraniem 18.99
Kurier Pocztex (Poczta Polska) - Za Pobraniem 19.98
Dostępność Brak towaru
Waga 0.54 kg
EAN 8009004110014
Zostaw telefon

SKŁADNIKI

  • semolina (mąka z PSZENICY durum*)
  • woda

(*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość energetyczna - 1478 kJ/352 kcal
  • Tłuszcz - 1,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
  • Węglowodany - 73 g
  • w tym cukry - 3,1 g
  • Błonnik - 2,9 g
  • Białko - 11 g
  • Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wysyłka Tak - InPost, Kurier, Paczka w Ruchu
Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Polecamy
  • Producenci