• Pasta Ume BIO 250g

Symbol: 8713576173239

Odkryj zdrowotne właściwości Umeboshi - kiszonej moreli pochodzącej z Japonii. Fermentacja nadaje jej wyjątkowy słono-kwaśny smak. Nasz ocet ume su wykonany jest z certyfikowanych składników ekologicznych. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.

50.31
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu Następny Dzień Roboczy
Cena przesyłki 11.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier DPD 14.49
Kurier Pocztex (Poczta Polska) 14.99
Paczkomaty InPost - Za Pobraniem 16.98
Kurier DPD - Za pobraniem 18.99
Kurier Pocztex (Poczta Polska) - Za Pobraniem 19.98
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.42 kg
EAN 8713576173239
Zostaw telefon

OPIS


Umeboshi określana jest mianem kiszonej śliwki, jednak w rzeczywistości jest to morela.
Pochodzi z Japonii i dostała miano superfood ze względu na swoje zdrowotne właściwości.
Swój niepowtarzalny aromat zyskuje dzięki długiemu procesowi fermentacji. Ma wyraźny słono-kwaśny smak.

Ocet ume su powstaje w wyniku fermentacji umeboshi (morele japońskie kiszone).

SKŁADNIKI


pulpa z moreli* (morele japońskie*, sól morska), ocet ume su* (morele japońskie*, sól morska, liście shiso*)(*certyfikowany składnik ekologiczny)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci