-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Pasta Ume BIO 250g
Symbol:
8713576173239
Odkryj zdrowotne właściwości Umeboshi - kiszonej moreli pochodzącej z Japonii. Fermentacja nadaje jej wyjątkowy słono-kwaśny smak. Nasz ocet ume su wykonany jest z certyfikowanych składników ekologicznych. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
50.31
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | Następny Dzień Roboczy |
Cena przesyłki | 11.99 |
Dostępność | Średnia dostępność 40 szt. |
Waga | 0.42 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8713576173239 |
Zostaw telefon |
OPIS
Umeboshi określana jest mianem kiszonej śliwki, jednak w rzeczywistości jest to morela.
Pochodzi z Japonii i dostała miano superfood ze względu na swoje zdrowotne właściwości.
Swój niepowtarzalny aromat zyskuje dzięki długiemu procesowi fermentacji. Ma wyraźny słono-kwaśny smak.
Ocet ume su powstaje w wyniku fermentacji umeboshi (morele japońskie kiszone).
SKŁADNIKI
pulpa z moreli* (morele japońskie*, sól morska), ocet ume su* (morele japońskie*, sól morska, liście shiso*)(*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 6 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
PRODUCENT - NAZWA I ADRES | TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci