-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Sos Sojowy Shoyu BIO 250ml
Symbol:
5411788046244
Sos Shoyu - lekki, alkoholowy posmak pochodzący z fermentowanej pszenicy. Doskonały do dań z woka, sushi, sashimi i duszonych warzyw. Produkt pasteryzowany.
23.94
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | Następny Dzień Roboczy |
Cena przesyłki | 11.99 |
Dostępność | Duża dostępność 62 szt. |
Waga | 0.45 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5411788046244 |
Zostaw telefon |
OPIS
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
Produkt pasteryzowany.
SKŁADNIKI
- woda
- SOJA*
- PSZENICA*
- sól morska
- alkohol
- ocet*
- regulator kwasowości: kwas mlekowy
- Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Wysyłka | Tak - InPost, Kurier, Paczka w Ruchu |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 6 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
PRODUCENT - NAZWA I ADRES | LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER |
BEZ CUKRU (w składnikach) | BEZ CUKRU (w składnikach) |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci