• Mieszanka do pieczenia chleba BIO do bezglutenowego chleba z mąki owsianej pełnoziarnistej z dodatkiem nasion

Symbol: 4015637827339

Mieszanka do pieczenia chleba BIO do bezglutenowego chleba z mąki owsianej pełnoziarnistej, z dodatkiem płatków owsianych i nasion

Wysyłka Tak - InPost, Kurier, Paczka w Ruchu
17.60
szt Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty (płatny w sklepie) 0
Odbiór osobisty 0
Dostawa na terenie Wrocławia i okolic (płatna przy dostawie) 15
Dostawa na terenie Wrocławia i okolic 15
Paczkomaty InPost 20
Kurier (Pocztex 24) 25
Odbiór w Punktach 25
Dostępność Mało
Waga 0.6 kg
EAN 4015637827339

Zamówienie telefoniczne: 501265295

Mieszanka do pieczenia chleba BIO do bezglutenowego chleba z mąki owsianej pełnoziarnistej, z dodatkiem płatków owsianych i nasion

Składniki: płatki  owsiane pełnoziarniste (bezglutenowe)*, pestki dyni*, nasiona słonecznika*, mielone siemię lniane*, sezam*, siemię lniane*, nasiona chia - szałwia hiszpańska (Salvia hispanica)*, płatki jaglane pełnoziarniste*, mielone łuski babki jajowatej*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Produkt może zawierać orzechy.

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1189 kJ / 286 kcal 
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 12 g
Sól: 0,91 g  

Sposób przygotowania:
Zawartość opakowania zalać 550 ml wrzącej wody i wymieszać. Pozostawić do wyrośnięcia przez 20 minut, następnie uformować chleb i położyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia lub włożyć do foremki. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C przez 70 minut (górna i dolna grzałka). 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie