• MAKARON RYŻOWY NOODLE VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - YAKSO

Symbol: 8718754504829
15.60
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty (płatny w sklepie) 0
Odbiór osobisty 0
Dostawa na terenie Wrocławia i okolic (płatna przy dostawie) 15
Dostawa na terenie Wrocławia i okolic 15
Paczkomaty InPost 20
Kurier (Pocztex 24) 25
Odbiór w Punktach 25
Kurier (DPD) 32
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.3 kg
EAN 8718754504829

Zamówienie telefoniczne: 501265295

SKŁADNIKI
mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Opakowanie zawiera 3-4 sugerwowane porcje.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1564 kJ/374 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 8,0 g
Sól:< 0,1 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2 litry wody, wyłączyć palnik gazu. Dodać makaron i pozostawić na 2 minuty. Odcedzić makaron na sitku i przepłukać zimną wodą przez 1-2 minuty.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


 

Wysyłka Tak - InPost, Kurier, Paczka w Ruchu
Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
KRAJ PRODUCENTA Holandia
PRODUCENT - NAZWA I ADRES FZ Organic Food, Oppers 58, Wolvega
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci